След 19 години връзка: Камелия разби Цветин! (виж как и с кого я завари, скандалът е огромен)

След 19 години връзка: Камелия разби Цветин! (виж как и с кого я завари, скандалът е огромен)
5 (100%) 1 vote

Цветин вдигнал неистов скандал на Камелия след това, което видя!

Поп фолк певицата Камелия наскоро чукна 46 години. Дали това е причината и все още се опитва да изглежда млада. Или просто акълът така и не й е дошъл, но тя направи нещо абсурдно.

По време на едно от последните си участия, Камелия се наквасила порядъчно и се зачекнала на сцената. Това разказват очевидци на резила, които присъствали в клуба.

Камелия

Камелия се сваля с непознати чичковци зад гърба на Цветин, той полудя

След като си показала поне сто пъти гащите и се кълчотела като начинаеща и амбициозна чалга гърла, Камелия стигнала дотам, че да започне явни свалки с непознат чичка в тълпата.

„Как ли не му се мяташе. Та го пипа, та го гъделичка, та го гали. Абе, само дето не му каза да отиде в гримьорната отзад после и да я опъне. Чак чичакът се изчерви по едно време, а Камелия не се спираше. Интересното обаче стана като дойде Цветин“, разкриват източниците.

Припомняме, че Цветин е не само гадже, но и озвучител на Камелия и е почти винаги с нея в нощните клубове. Същата вечер обаче отсъствал за около час и половина, и пристигнал по-късно. Но тъкмо навреме, за да завари благоверната си с чичака.

Певицата си пийнала порядъчно и подхванала чичката

Човечецът чак се почувствал неудобно от набезите на Камелия

„Видяхме го как се ококори, а после бесен отиде към апаратурата си. След това обаче двамата с Камелия се скараха пред очите на всички. Преди да се скрият в стаичката, където се гримира и преоблича, на всички им стана ясно, че скандалът е чутовен. Но прав си е Цветин, защото тя го изложи зверски. Държа се като пияна селска пръчка“, коментират свидетели на цирка.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар