Руслан Мъйнов разтърси с изповед: Алекс Сърчаджиева се разплака! (истината ще ви шокира)

Руслан Мъйнов разтърси с изповед: Алекс Сърчаджиева се разплака! (истината ще ви шокира)
3 (60%) 3 votes

Руслан Мъйнов не може да се пребори с това, което става в душата му!

Вечно усмихнатият и лъчезарен Руслан Мъйнов се превръща в тъжен и самотен човек в момента, в който камерите угаснат. Причината за това е, че на 40 години той още не може да намери своя човек в живота и да създаде семейство.

Да има съпруга и дете е единственото, което Руслан Мъйнов бленува. Но съдбата винаги досега го наказва жестоко. Преди няколко месеца той се раздели с последната си приятелка, колежката си Анелия Луцинова. Която на два пъти хвана в изневяра.

Руслан Мъйнов

Руслан Мъйнов още страда по Алекс Сърчаджиева и това натъжи чаровницата

Тя пък от своя страна се оправдала с това, че Руслан още страда по голямата си любов Алекс Сърчаджиева. Което в крайна сметка се оказа абсолютно вярно.

Пред свои приятели наскоро Руслан Мъйнов разкрил душата си и признал, че така и не може да забрави чувствата си към Александра. И че тя е била жената, която винаги си представял като майка на децата му и негова жена до дълбоки старини.

„Жертвах себе си, заради нея. Когато бяхме заедно, Алекс беше още твърде малка за брак и деца. Искаше да се реализира в професията, а аз само щях да я спъвам по пътя й. Разделихме се с добро, като приятели. Но не минава и ден, без да си спомня за нея и какво щастие внасяше в живота ми. Не мога да я прежаля и се мразя за това“, споделил Мъйнов с болка.

Изповедта му стигнала до ушите на Алекс Сърчаджиева от нейни колеги и я разтърсила до дъно. Защото щерката на Пепа Николова се радва на прекрасно семейство с Иван Ласкин и дъщеря им София.

Тя обаче винаги таяла топли чувства към Руслан Мъйнов и фактът, че той е самотен и страда, карал сърцето й да се свива от мъка. Днес повече от всякога му пожелавала да намери любовта, но истинската и вечната. Защото я заслужава.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар