Грубо! Биляна Гавазова и Мариана Векилска се хванаха за косите заради Мария Цънцарова

Грубо! Биляна Гавазова и Мариана Векилска се хванаха за косите заради Мария Цънцарова
3.3 (65%) 4 votes

Биляна Гавазова предприема нова офанзива да си върне това, което й бе отнето.

След катос е завърна от майчинство, Биляна Гавазова не седна отново до Антон Хекимян, където й бе мястото. По изрична заръка на журналиста, тя се сдоби със скромна рубрика от по 20 минути два пъти седмично. Заговори се, че гласят Мария Цънцарова за дамската половинка на дуета водещи, но тя взе, че забременя. И сега е време за нови рокади, научи kliuki.bg.

В сутрешния блок на БТВ все повече се потвърждава предположението, че витае една тайнствена сила, която помага на жените да забременеят. Всички водещи на предаването забременяваха скоро след като седнат на горещия си стол. Последната в списъка бе Биляна Гавазова. Тя се завърна през есента на екран, но междувременно Цънцарова доста я измести и дръпна напред.

Мария не е титулярен водещ, но нейните разследвания и интервюта определено са водеща част от програмата на сутрешния блок. Така тя малко по малко се доближаваше до възможността всяка сутрин да застава редом до Хекимян. И мнозина смятаха, че именно това е нейната цел. И тогава тя доказа, че все пак има по-важни неща от работата и се превърна в поредната бременна в „Тази сутрин“.

Сега нейното скорошно излизане в майчинство

поставя шефовете на БТВ пред наложителна нова рокада. Говори се, че Биляна Гавазова е впрегнала всичките си сили и връзки, за да си издейства повече ефирно време на гърба на бременната си колежка. Другият обсъждан вариант е Мариана Векилска, но той става все по-малко вероятен, пише retro.bg.

Биляна Гавазова е решена да се бори докрай

Тя хем е водеща на сутрешния блок през уикенда, хем никак не би си паснала на екран с доста по-младия от нея Антон Хекимян. Той пък продължава да държи на своето, че не иска дамска подкрепа, а предпочита да изнася цялата тежест на гърба си. Биляна Гавазова пък все се надява той да промени мнението си и да осъзнае, че май и на него му е време на яхне бейбум вълната.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар