Жана Бергендорф вече е готова на всички за пари! (Вижте поредното й падение)

Жана Бергендорф вече е готова на всички за пари! (Вижте поредното й падение)
5 (100%) 2 votes

Жана Бергендорф вече не предизвиква толкова възмущение, колкото съжаление.

След участието си във ВИП Брадър, Жана Бергендорф успява да дълбае все по-надолу към дъното на собственото си падение. До преди година-две певицата бе на върха на славата. А сега, нищо чудно скоро да изхвръкне от музикалната компания на Саня и да погребе кариерата си безвъзвратно, разбра kliuki.bg.

През 2015 г. Жана Бергендорф бе част от най-голямото музикално турне у нас и обиколи страната, пеейки пред многохилядна публика. А в последния ден на 2016г. бе принудена да поеме такъв ангажимент, за който надали някой неин колега ще се навие. Изпълнителката на „Самурай“ посрещна Нова година в Горна Оряховица, на импровизирана сцена и с малобройна, подпийнала публика.

Събитието е било организирано от общината на града и местно читалище. Жана Бергендорф е била „черешката на тортата“ на фона на всички други самодейни таланти, извили глас в близост от градската ЖП гара. За радост на певицата, забавата не доби особена популярност. Със сигурност тя е огромно черно петно върху кариерата й. Тя видимо не бе никак удовлетворено от поетия ангажимент и нямаше търпение да свърши ангажимента й, за да се изнесе, пише hotarena.net.

Докато колегите й не смогваха да поемат всички ангажименти по празниците, подвизавайки се от град на град, бившата брадърка едва се уредила с една покана, която нямало как да откаже. Жана Бергендорф раздала няколко автографа и се снимала с малобройните си фенове. След това се отправила към хотел „Горна Оряховица“. На другия ден се изнизала незабелязана и отново потънала в забвение.

Жана Бергендорф удари ново дъно

Жана Бергендорф удари ново дъно

Освен с локацията на изявата си, Жана Бергендорф втрещи и с визията си. Тя бе заложила на рошава бяла шапка и пя около час без ръкавици, а присъстващите свидетелстват, че преди това със сигурност се е сгряла с някоя високоградусова течност.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар