Обрат: Страшен кошмар смаза Деси Цонева, тя не иска да повярва! (бъдещата булка е съсипана)

Обрат: Страшен кошмар смаза Деси Цонева, тя не иска да повярва! (бъдещата булка е съсипана)
5 (100%) 2 votes

Деси Цонева не иска да повярва, че това, което се случи, е истина!

Деси Цонева не можа да се порадва дълго на любовта и щастието си със своя любим Георги Джамов. Журналистката с чепат характер преживя огромни страдания миналата година, когато се прости с баща си Митко Цонев.

След това Деси Цонева прие да участва във Вип Брадър, за да се разсее и да не потъне в депресията по татко си. В крайна сметка съдбата й се усмихна и й изпрати Георги Джамов. В негово лице тя откри своя пристан и надежда за семейно щастие. Или поне така си мислеше.

Деси Цонева

Деси Цонева е съсипана, още не иска да вярва на това, което прави родителката й Мариана

Защото се оказа, че пътят й отново е осеян с болка и спънки. Този път те не идват от Джамов. За момента поне той нито я е наранил с нищо, нито й е изневерил. Не така стоят нещата със собствената й майка Мариана обаче.

Именно тя – вдовицата на Митко Цонев успя да съсипе дъщеря си като твърдо застана против сватбата й с Джамов. Мариана не само не одобрявала планираната за пролетта венчавка, тъй като било твърде скоро след гибелта на Цонев. Тя изобщо не харесвала Георги за зет.

Нещо повече – Мариана заявила на Деси Цонева, че няма да стъпи на сватбата й и няма да я погледне, ако продължава да упорства да се омъжва. Дамата шокира всички като преди броени дни лично изтри Деси от приятелите си в социалната мрежа, разкриват близки до семейството източници.

Тъкмо тази постъпка накарала Деси Цонева да осъзнае, че нещата наистина са сериозни и да настръхне от ужас. Тя не можела да проумее как така собствената й майка няма да я разбере и подкрепи, а я зачерква с лека ръка.

„Познаваме добре Деси. Тя е свободолюбиво и борбено момиче. Ще се омъжи за Джамов със или без майка си, стига сама да го иска. Но е абсурдно и страшно двете да се разделят заради такава глупост. Та нали любовта трябва да дарява щастие и надежда, а не болка и раздор“, коментират източниците.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар