Ненчо Балабанов отврати всички! (Това, което избълва за Йоанна, е гнусно)

Ненчо Балабанов отврати всички! (Това, което избълва за Йоанна, е гнусно)
2 (40%) 1 vote

Ненчо Балабанов не може да си намери място от яд

Ненчо Балабанов показа, че не може лесно да надскочи егото си. И то заради вече бившата си любима Йоанна Драгнева. Красавицата и имитатора на Бойко Борисов се разделиха. И както е модерно да се говори, останали приятели. Били в прекрасни отношения.

Да, ама не. Истината, както винаги, се оказа коренно различна. Защото Ненчо Балабанов не може да прости на певицата. И то защото продължи напред. Понастоящем общинската съветничка се раздели с него. Но не остана да ближе рани.

А тръгна смело напред. И сега не зъзне на януарския студ в родината си, а се пече в слънчево Маями. Чаровната изпълнителка обаче не е сама на този екскурзия. Нито с близка приятелка. А бившата на актьора е в компанията на красив, млад и значително по-заможен от Ненчо, богаташ. Все още чаровницата не иска да разкрива името на любимия си.

Но по всичко личи, че е щастлива и с оптимизъм гледа в бъдещето си. А Ненчо не му остава нищо друго, освен да сипе огън и жупел за нея. Уж под прикритието на добрия тон и като намигване към разпадналата се връзка.

Тези, които познаваха и двамата, обаче са отвратени от реакцията на водещия. Доскоро уж лудо влюбен в нея, сега не спира да я кипази, коментират го близки до тях. И припомнят хвалбите му преди не толкова далечно време. Тогава той разказваше с патос наляво и надясно, че след победата си в „Капките”, така пораснала славата му, че не успявал да се отърве от фенки.

И много му било приятно когато го спирали на улицата и буквално се мятали на врата му. Това не само дразнеше Йоанна, но и предизвикваше постоянни скандали помежду им. Но Ненчо Балабанов с нищо не се постара да парира тези разправии.

Ненчо Балабанов не може да преглътне новата връзка на Йоанна

„ Е, хак му е сега! Той е сам като куче, а тя вече е с друг. Богат, красив и млад. А той отвърна глава и от бившата си съпруга и детето си.Кой сега е зарязан? Да види дали е хубаво”, не спират да го одумват и колегите му.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар