2 месеца след „ВИП Брадър“: Какво става с Борислав Комсийски и Надя?!

2 месеца след „ВИП Брадър“: Какво става с Борислав Комсийски и Надя?!
3.5 (70%) 2 votes

Борислав Комсийски и Надя Иванова задълбочават отношенията си!

Макар да са гаджета само от месец, Борислав Комсийски и Надя от „Елит“ вече мислят за съвместно бъдеще. Двамата брадъри продължават да се виждат редовно и нещата помежду им вървят като по мед и масло, научи Kliuki.bg.

Боби, който вече е на 38 г., имал много сериозни намерения към бившата си съквартирантка. Той даже обмислял в скоро време да й предложи да живеят заедно. Предложението за брак също вече съществувало в главата му, издават негови приятели.

„Само сватби и деца са му в главата. Откакто излезе от Къщата, не спира да говори за такива неща. Очевидно най-накрая е готов за семейство. Заслужава го, добро момче е, чудесен човек.“ – разкриват хора от обкръжението на Борислав Комсийски.

Борислав Комсийски прави Надя Иванова жената на живота си

Пазарджишкият бизнесмен живее сам в огромно жилище, което съвсем скоро ще бъде обитавано и от Надя Иванова. Тв водещата, за разлика от любимия си, вече е живяла с мъж.

Припомняме, че Надето имаше много сериозна връзка с Андрей Арнаудов и делеше един покрив с него няколко години. После обаче се сгоди за друг, което се оказа началото на най-голямата драма в живота й, защото годеникът й почина преди половин година.

Така става ясно, че Надя има по-голям опит от Борислав в сериозните любовни връзки. Боби до момента е нямал нито една такава. Всичките му жени са си отивали от живота му най-много след няколко месеца.

Сега обаче милионерът вече е решен на всичко да се обвърже дълготрайно. „ВИП Брадър“ му послужи като сцена, на която да срещне може би любовта на живота си.

Самата Надя също иска вече семейство. Тя загатна за това и в Къщата, когато възприе много тежко думите на Лили Вучкова относно темата за децата.

„И на теб ще ти се случи, Наденце, не се безпокой!“ – каза Кака Лили на Надя Иванова тогава.

Борислав Комсийски пък многократно каза, че иска деца. Затова може би моментът за него дойде, залюбвайки се с Надя от „Елит“.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар