ШОК! Мария в реанимация на рождения си ден! (Подробности за състоянието й)

ШОК! Мария в реанимация на рождения си ден! (Подробности за състоянието й)
3.8 (76.67%) 6 votes

Фолк певицата Мария е приета по спешност в болница и е била оперирана.

Мария днес става на 35 години, но това ще се окаже най-тъжният й рожден ден. Вместо да празнува с най-близките си хора, тя посрещна празника си в болнична стая. Само до преди броени часове тя е била в реанимация, но вече се съвзема от претърпяната хирургическа интервенция, разбра kliuki.bg.

Хитовата изпълнителка разкрива, че се е наложило да бъде оперирана по спешност. Претърпяла е коремна операция, но не пояснява какъв точно е бил проблемът и колко е бил сериозен. Споделя само, че манипулацията не е търпяла отлагане. За нейно съжаление, тя е съвпаднала с рождения й ден. Но, все пак, по-важно от здравето няма.

Мария успокоява своите фенове, че вече се чувства добре и до няколко дни ще бъде изписана. Заради здравословното й състояние се е наложило да отмени няколко участия от натоварения си график. Вероятно ще си даде и по-дълга почивка, за да успее да се възстанови напълно от операцията. Все още не е ясно дали и за кога ще се отложи дълго подготвяната премиера на новото й парче, която трябваше да е утре в столичен клуб.

Мария посрещна празника си в болница

Въпреки така създалата се ситуация, тя приема всичко философски и с усмивка. А след излизането си от реанимация, трудно успява да отговори на всички поздравления, които получава за рождения си ден. Плътно до нея са и близките й. Мария разкри някои пикантни подробности около себе си като подарък за феновете си, пише bgdnes.bg.

Певицата разкрива, че няма никакви проблеми със шефовете си и подобни твърдения са чисти спекулации. Освен това тя държи да подчертае, че е в страхотни отношения с баща си. Категорична е, че връзката й с Християн Гущеров е много хармонична и се поддържа и от страхотна химия. Мария изненада всички и споделяйки мечтата си за лятна сватба тази година.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар