Генерал Деси побърка Румен Радев: Ето какво му забрани да прави! (Подробности)

Генерал Деси побърка Румен Радев: Ето какво му забрани да прави! (Подробности)
3.3 (66.67%) 3 votes

Румен Радев се видя в чудо от първата дама!

Румен Радев си докара беля на главата. Не случайно съпругата му Десислава Генчева си докара прякора генерал Деси! Властната дама не си поплюва. Това бившата пиарка го доказа още след като генерал Румен Радев стана петия президент на РБългария. И сега тя показала, че при нея нищо не минава просто така.

Съпругът й ще встъпи официално в длъжност на 22 януари. До тогава амбициозната дама решила да втали мъжа си. Като всеки простосмъртен българин и той си угодил по Коледа и Нова година. Не отказвал тлъстите мръвки и сладките изкушения, както и любимите си тестени изделия. В резултат пуснал коремче и стройната му фигура вече не била толкова атлетична. Това довело до ужас съпругата му и тя решила да го сложи на диета.

„Повече няма да хапваш хамбургери, пасти или сладкиши! Трябва да се вталиш до встъпването си в длъжност!”, безцеремонно му заявила Деси.
Генерал Деси решила да сложи съпруга си на диета без въглехидрати. Тя му заявила, че трябва да смъкне минимум пет килограма до големия ден. И се зарекла, че отсега нататък генерала ще се храни само здравословно.

Двойката обаче си има слабост към италианската кухня. Точно в деня на президентските избори Деси Генчева, вече Радева и ген. Румен Радев били засечени да хапват спагети и паста в италиански ресторант. Той се намирал близо до квартирата им в квартал „Гео Милев”. А по време на кампанията за президент бившият шеф на ВВС бил засичан да нагъва мазни сандвичи и дюнери от закусвални на улицата.

Но сега с това хранене властната му жена слагала точка. Тя се зарекла да го дебне и да не позволява той да залитне по любимите си нездравословни изкушения.
Бившият ас се подложили на ежедневни тренировки във фитнес залата.

Румен Радев минава на строга диета

А бъдещата първа дама също била заета с приготовления. След като обра негативите за стила си на изборната нощ, решила да се коригира. Тя събирала съвети от модните корифеи с какъв тоалети визия да се покаже в деня на встъпването в длъжност президент на генерал Румен Радев.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар