Елена Йончева си навлече гнева на хората (Обвиняват я в най-страшните грехове)

Елена Йончева си навлече гнева на хората (Обвиняват я в най-страшните грехове)
4 (80%) 4 votes

Елена Йончева си навлече гнева на жените

Елена Йончева е на прицела на хиляди българки. Бившата на екс премиера Сергей Станишев стана известна не само с репортажите си от най-горещите точки на света. Блондинката винаги е на първа линия и безстрашно отстоява името на занаята си. Но около нея се зашумя силно миналата година, през месец март. Тогава тя роди за първи път сина си Теодор. И то на достолепните 52 години.

Решението да даде живот на такава възраст предизвика различни отзвуци в обществото. Много от българките я поздравиха и подкрепиха в постъпката й. Не липсваха и такива, които бяха отрицателно настроени срещу това, че стана майка.

Но наскоро Фейсбук прегря заради за тест за бременност по медията. Гневни българки изригнаха срещу журналистката, която го рекламира. Те пожелаха тя да бъде свалена. Причината-не може жена в настъпваща менопауза да рекламира тест за бременност?!

„Срам и позор! Не я ли срам да го прави? Не че няма пари, напротив. Не може да рекламира нещо и да съветва жените да забременяват на възраст около 50-те. Какъв пример дава на младите жени?”, четем из гневните статуси в социалните мрежи.

Дори на тийнейджърките им е ясно, че няма как по естествен път да се зачене на подобни години, не спират да коментират онлайн потребителките.
Побеснели дами пишат във Фейсбук, че заради финансовите си възможности топ журналистката си е позволила да роди дете на 52 годишна възраст. Публична тайна е, че русокоската зачена от донорска клетка. А манипулацията е извършена в елитна клиника в чужбина.

Елена Йончева взриви народа

Българките, които не подкрепят Елена Йончева, стигат и по-далеч в укорите. Те коментират, че тя е имала шанс, заради популярността и парите си. А такъв не са получили хиляди обикновени българки, които искат да си имат дете. Те са категорични, че журналистката не трябва да рекламира продукта. И той да бъде свален от екран.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар