Сензационно: Нина Добрев легна с Лео ди Каприо!

1

Нина Добрев винаги е била обект на желанията на Леонардо ди Каприо и той най-накрая успя да сбъдне мечтата си!

Не е тайна, че Лео отдавна преследва Нина Добрев. Актьорът, който преди година най-после успя да спечели „Оскар“, от години си пада по канадската хубавица с български корени. Той обаче дълго време удряше на камък с нея, тъй като тя бе влюбена в Иън Саморхолдър.

Към днешна дава Нина Добрев и Иън не са заедно от над година. Актрисата дълго тъгувала по колегата си, но след Нова година вече започнала да мисли отново за любовния си живот, научи Kliuki.bg.

Тогава се появил Леонардо ди Каприо, който уж приятелски й предложил да се включи в екопроектите му. Той я убедил, че това ще я ангажира и отвлече вниманието й за дълго.

Звездата от „Дневниците на вампира“ по този начин започнала да прекарва много време с Лео. Двамата постоянно обсъждали идеи и постепенно почнали да се виждат и в извън работно време. Често били засичани на по чашка или някой друг обяд.

Нина Добрев най-после падна в плен на Леонардо ди Каприо

Едното довело до другото. Ди Каприо не е мъж, който може да бъде приятел с жените. Затова той нанесъл своя удар, когато се сближил с Нина Добрев.

Тя този път не отказала, понеже вече нямало мъж, който да ангажира съзнанието й. Двамата с Лео прекарали една вълщебна нощ, но все оше не се знае дали са двойка или всичко е било само за веднъж.

Актьорът, придобил популярност с „Ромео и Жулиета“ и „Титаник“, е известен женкар. Той често използва жените само за физическите си нужди, след което ги изоставя. Това е и причината да не бъде женен все още. Дано обаче не постъпи така и с Нина Добрев, защото тя би го възприела много тежко, след като вече сърцето й бе разбито веднъж.

Коментари чрез Facebook

коментара

1 коментар
  1. лъжци сте, драги казва

    Как може да се е*авате така с хората? Тоя, който го е писал, дори не се е постарал да изглежда като истинска история. Разказва като приказка, братче… :Д:ДДД Може статията да е пълно лайно, щот е очевидно, че е тотална измислица, но поне се посмях .:ДДД ба**и тъпанарите сте тея медии ей.. не спряхте!! На всичко сте готови за малко внимание!!

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.