Кошмар за Мира Добрева на почивката в Банско: Виж какво ѝ се случи!

Кошмар за Мира Добрева на почивката в Банско: Виж какво ѝ се случи!
4.8 (95%) 4 votes

Мира Добрева изживя един от най-неприятните моменти в живота си!

Красивата тв водеща Мира Добрева се намира в Банско, където се радва на зимните дни със семейството си. Доброто прекарване на журналистката обаче е било помрачено от неприятна случка, научи Kliuki.bg.

Репортерката на БНТ е станала жертва на обир. Било е задигнато портмонето й, в което имало 80 лв. и няколко кредитни карти. Добрата вест все пак е, че крадците не са стигнали до личните документи на бившата новинарка, тъй като са били в друго отделение на чантата й, пише HotArena.net.

Мира Добрева е убедена, че престъпниците са жени. По-рано през същия ден тя на няколко пъти е била спирана от мургави дами, които опитвали да говорят с нея. Най-вероятно една от тях я е издебнала и й е свила портфейла.

Разбира се, журналистката веднага се е обадила до банките и е спряла кредитните си карти. Тя ще си извади нови веднага щом се върне в София.

Мира Добрева пак е жертва на обир

Не е ясно дали съпругът й Жоро Торнев е бил с нея по време на кражбата. Режисьорът по принцип е по-мнителен и трудно може да стане жертва на нещо подобно.

Това не е първият обир в живота на Мира Добрева. Преди две години и половина водещата на „Отблизо“ също бе обрана, като тогава крадците бяха проникнали в дома й. Най-интересното е, че по същото време и самата журналистка се намирала вкъщи, но спяла.

„Мира има излъчване на много мил и щедър човек. Затова постоянно й хвърлят око крадците. В този свят добрите хора постоянно си патят.“ – споделят познатите на блондинката.

Добрева вече дори започвала да се плаши за сигурността си. Виждайки колко недоброжелатели има, журналистката почнала да си мисли, че някой ден може да се случи нещо още по-лошо с нея. Затова вече смятала почти да не излиза пеш сама от вкъши.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Кошмар за Мира Добрева на почивката в Банско: Виж какво ѝ се случи!”

  1. ив

    ян. 13. 2017

    Тя е една мърда,бавна мудна и заблеяна.

Добавете коментар