Див скандал с една от участничките разтърси „Мис Плеймейт“

Див скандал с една от участничките разтърси „Мис Плеймейт“
5 (100%) 2 votes

Голям скандал избухна с една от състезателките в „Мис Плеймейт“ тази година!

Конкурсът „Мис Плеймейт 2016“ е напът да бъде опорочен, преди дори да е започнал. Всичко се дължи на информация от онлайн потребител, която сериозно злепозтавя една от участничките в надпреварата, научи Kliuki.bg.

Става въпрос за една от най-привлекателните хубавици в тазгодишното издание. Това е Изабелла, която е само на 20 г., но формите й вече подпалват мъжките фантазии.

По сигнал на фен се твърди, че Изабелла предлага доста нестандартни онлайн услуги срещу заплащане. Има се предвид, че се показва в специален видео чат без дрехи и задоволява физическите си страсти сама пред погледа на потребителите, пише Blitz.bg. Това, разбира се, става само след заплащане на съоветния човек отсреща, което най-вероятно се осъществява чрез смс.

Изабелла разтърси „Мис Плеймейт“

Информацията все още не е потвърдена и не се знае дали просто неприятели на Изабелла не целят да уронят престижа й, за да я препънат по пътя към короната на „Мис Плеймейт“. Въпреки това обаче тя вече събра немалко негативи от хората.

„Българите сме такива, бързаме да хулим, без да знаем всичко. Сякаш това ни радва, жалко е.“ – вайкат се близките на Изабелла.

Тя е с варненски постоянен адрес и е израснала именно в морската ни столица, но родом е от Астрахан, Русия. По произход обаче Изабелла е чиста българка.

Финалът на „Мис Плеймейт“ се очаква с голям интерес. Той ще се проведе на 02 февруари. Претендентките за короната са 12. Изабелла обаче изглежда сякаш с едни гърди напред, при това и буквално, и преносно. Нейното тяло е много пищно, но в същото време и напълно естествено.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар