Скандално! Кубрат Пулев гази закона без да му мигне окото (Вижте как се провини)

Скандално! Кубрат Пулев гази закона без да му мигне окото (Вижте как се провини)
5 (100%) 4 votes

Кубрат Пулев не винаги е подходящ пример за подражание.

Боксьорът Кубрат Пулев е идол за мнозина и колкото е мразен, толкова е и обичан. След мача си в София и срещата с Кличко, Кобрата се замогна значително, но не би трябвало никой да завижда за състоянието му, защото е изработено с много пот и усилия. Но за някои негови постъпки си заслужава укор, научи kliuki.bg.

Спортната ни звезда бе уловен преди дни от парараци да минава с лъскавата си лимузина на червен светофар. Случката се разиграва преди огромния сняг да скове столицата. Използвайки последната удобна възможност да пробва капацитета на новата си придобивка, Кубрат Пулев наруши едно от основните правила за движение по пътищата. А те важат както за простосмъртните, така и за известните.

По щастлива случайно, на Кобрата му се размина солената глоба.

А и да имаше полицаи наоколо, вероятно щяха да го пуснат срещу един автограф и няколко снимки. Но това е само едната страна на монетата. Боксьорът не бива да забравя, че е пример за подражание на редица младежи и с подобни постъпки извън закона не им дава добър пример.

Все пак, прегрешението може да бъде преглътнато заради факта, че се е разминало без последствия за другите участници в движението. А ако се чудите за къде се е разбързал толкова Кубрат Пулев, отговорът е – луксозен столичен ресторант, собственост на представител на родния ъндърграунд. В него той се отби само за минути, колкото да запази маса за вечеря за него и любимата му Андреа, пише hotarena.net.

Кубрат Пулев не спазва правилата

А след това боксьорът отново явна чисто новата си лимузина, с която се сдоби наскоро. Тя е на стойност на 300 бона и предлага всички екстри, за които може да се сетите. Все пак, като спортна звезда от световна величина, Кобрата трябва да поддържа подходящ имидж и лайфстайл. Освен с умопомрачителната си цена, бегачката на Кубрат Пулев се отличава с над 500 коня, които доста го изкушават дори и в градски условия.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Скандално! Кубрат Пулев гази закона без да му мигне окото (Вижте как се провини)”

  1. Пешо

    ян. 15. 2017

    Къде е доказателството? Не виждам някакъв запис да потвърждава написаното.

Добавете коментар