Киното и политиката или Мерил и Никол Кидман

Киното и политиката или Мерил и Никол Кидман
5 (100%) 2 votes

Киното и политиката или Мерил и Никол Кидман, Америка и Доналд Тръмп. След като вече бе избран за президент, чак със закъснение редица знаменитости прецениха, че това е против очакванията им и не биха били доволни, ако той им е управник.

Мерил Стрийп с една емоционална реч изказа своето ясно мнение, че Тръмп не е верния път, Де Ниро също изказа крайни политически позиции.

Красива и умна в една, Никол Кидман – една силна жена и кино икона

Все пак Тръмп не е цвете за мирисане, както се казва, по много параграфи. и има как да се покаже последователно и ясно и който може, нека да го прави. но речта на Мерил Стрийп е 100% реторика.

В не няма аргументи и защо това трябва да има повече авторитет от всяко средностатистическо изказване, на който и да е друг американец по същите тези въпроси, може би защото става дума за знаменитости.

И ние от „Клюки.бг“ не можем да бъдем крайни в позициите си, но определено както споделя и Никол Кидман, щом Тръмп вече е избран и е решено, добре е той да бъде подкрепен, а не да се създават излишни драми.

Решението в да се обединим и да го подкрепим, въпреки всичко, за да имаме бъдеще, сподели красивата Никол.

Както се пише и в изданието за новини „Лайфстайл“ Никол Кидман е с двойно гражданство – едно от Австралия и едно за Америка.

Както винаги Никол отново излезе по-силна и се противопостави на всеобщата вълна, подхванала Холивуд. Желаем и ние от изданието успех на Никол и на Америка в новия й път, а само бъдещето ще покаже за добро или зло беше този наказателен израз в победата н аДоналд Тръмп.

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар