Влиза ли в политиката българския Доналд Тръмп? (Кои партии финансирал Стефан Шарлопов)

Влиза ли в политиката българския Доналд Тръмп? (Кои партии финансирал Стефан Шарлопов)
4 (80%) 4 votes

Стефан Шарлопов обича да го сравняват с Доналд Тръмп

Стефан Шарлопов не крие, че харесва сравнението с американския президент. Това нашенският Доналд Тръмп си призна пред Галя Щърбева и Лора Крумова в предаването им „Комбина”. Успелият бизнесмен обаче отчита и няколко разлики с първият мъж на Америка. Той твърди, че и двамата са тръгнали от нищо.

Но за разлика от властелина на Белия дом не мечтае все още да се гмурне в политиката. Убеден е, че Тръмп ще промени света. Различава се от него, че нито веднъж не е фалирал. А новият президент на САЩ е имал два пъти такива гафове в бизнеса си.

„Не се чувствам на този етап готов за политиката. Мога единствено да бъда консултант. Но зависи коя партия ще ме покани, за да черпят от моя опит и знания”, не скрива Шарлопов. Той не крие, че вече е получавал предложения от няколко политически сили в годините. Първата е НДСВ, като за останалите запази мълчание. Все пак не скри, че е за съюз с Русия и всяко отклонение от това правило ще навлече куп негативи на родината ни.

В техният клуб на милионера богатите хора са категорично против нови избори. Сигурен е обаче, че България има нужда от дясноцентриско управление. Твърди, че не е финансирал кандидата на ГЕРБ за президент. Желае новоизбрания президент ген. Румен Радев да се справи със ситуацията.

Стефан Шарлопов разказа и какво се случва в неговото семейство. Голямата му дъщеря Ева от първия му брак вече умело държи кормилото на семейната фирма. И вече е загърбила етапа малка заплата и стара кола. На Коледа нейния приятел приятно изненадал семейството им.

Той подарил й годежен пръстен. Стефан Шарлопов не скри, че поискал уиски от притеснение и дори се уплашил да не получи аритмия от стрес. Но призна, че харесва бъдещия си зет. Защото момчето било добро и работливо.

Стефан Шарлопов обича да го сравняват с Доналд Тръмп

Вече е вдигнал седмичната миза на останалите деца от два лева. По-големите разполагат с петдесетарка за седем дни. Но ги е предупредил изрично, че ако прекрачат лимита, няма да получат и лев отгоре. Те знаят и винаги се съобразяват с безразсъдното харчене на пари.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар