Радина Кърджилова призна: Деян вече е друг!

Радина Кърджилова призна: Деян вече е друг!
5 (100%) 1 vote

Радина Кърджилова се радва на щастлив семеен живот!

Радина Кърджилова, която наскоро роди своята първа рожба, в момента се радва на идеално семейство. Актрисата най-после живее в пълна хармония със себе си. Това я кара да обича и мъжа си още повече, научи Kliuki.bg.

Звездата от „Стъклен дом“ е възхитена от Деян Донков. Тя преди това не вярвала, че той ще е толкова отдаден на детето си, защото то е негово второ, но всъщност актьорът бил просто брилянтен баща.

Деян полагал невероятни грижи за сина си. Той често поемал изцяло всичко свързано с бебето. Ставал нощем, приспивал го, хранел го (Радина нямала кърма) и всички останали задължения в отглеждането на едно дете.

Радина Кърджилова е вече в идеална хармония със себе си

Именно това кара в момента Радина Кърджилова да се замисля за второ дете от Донков. Двамата дори вече са обсъдили въпроса и скоро мислят да започнат с опитите.

Според запознати, актрисата искала децата да нямат голяма разлика във възрастта, за да си играят заедно. Затова бързала още сега да забременее и да роди в края на годината. Така наследниците й ще бъдат само с година разлика и ще имат предпоставка да станат близки приятели.

Деян Донков също искал да има второ дете, колкото и странно това да звучи. Той вече има двама сина, но не му липсва желание за трети. Актьорът се чувствал като прероден след раждането на бебето.

„Той е нов човек. Грижи се за нас по най-невероятния начин.“ – споделя Радина Кърджилова.

Говори се, че Деян даже бил отказал алкохола, за да бъде отговорен баща. Той е известен като голям любител на чашката, но това вече се е променило.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар