Анелия взе решение, което разтърси всичките ѝ близки!

Анелия взе решение, което разтърси всичките ѝ близки!
5 (100%) 3 votes

Анелия се отказа тотално от нещо, което всяка жена иска в изобилие!

Фолк певицата Анелия е една от онези звезди, които от години нямат постоянен любовен партньор. Откакто се разведе, Ани е в непрестанно сменяне на мъжете, но нито един от тях не я удовлетвори напълно.

Годините минаваха и фолк дивата така и не срещаше мъжа на живота си. Затова днес, когато вече е на 34 г. и скоро ще чукне 35, тя тотално се е отказала да има нови деца, пише в. „Шоу“.

Интересното обаче е, че Анелия не се е отказала от нов брак. Изпълнителката на „До зори“ все още се надява, че принцът на бял кон за нея ще се появи и тя пак ще обича, научи Kliuki.bg.

„Бих се омъжила, защото не искам да остарея сама, но не мисля, че бих имала още едно дете. За това ми мина времето.“ – споделя Ани.

Анелия взе съдбоносно решение

Припомняме, че певицата до този момент се е омъжвала само веднъж и има едно дете. То вече е на 13 г., а бившият й съпруг Коко Динев сви гнездо след това с колежката й Емилия.

Нормално е да се мисли, че щом Анелия не иска повече деца, то тя ще търси мъж, който вече е баща. Само така той би се оженил за нея, без да я натиска да имат съвместно поколение.

Все повече стават жените с подобно мислене. Същото се наблюдава и при Емануела, която призна публично, че иска следващата й сериозна връзка да бъде с мъж, който има деца. Тя е на 35 г. и вече има двама сина, което я кара да не иска повече наследници. Също както и Анелия.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Анелия взе решение, което разтърси всичките ѝ близки!”

  1. Pepsi

    ян. 16. 2017

    Защо бе Ани ?размисли имаш време !!

Добавете коментар