Сензация: Виж коя е новата изгора на Ненчо Балабанов! (фейс Бойко хич не си поплюва – снимки)

Сензация: Виж коя е новата изгора на Ненчо Балабанов! (фейс Бойко хич не си поплюва – снимки)
4.7 (93.33%) 3 votes

Ненчо Балабанов явно съвсем забрави Йоанна Драгнева!

Ненчо Балабанов и Йоанна Драгнева се разделиха едва наскоро, но вече и двамата се радват на нови любовни завоевания. Докато певицата пече кълки в слънчев Маями с млад и красив жребец, то и бившият й не си губи времето.

Фейс Бойко събра очите на всички по време на партито на дизайнерката Мегз в „Кенди Клуб“. Където не откъсна поглед и беше като залепен не до коя да е, а до богатата моделка Велина Узунова. Припомняме, че Велина е първа дружка на поп фолк дивата Райна и двете честичко бягат от родината, за да опознават света.

Ненчо Балабанов

Ненчо Балабанов си падна по красавицата Велина Узунова

Може би оттук нанатък ще се радват и на мъжко присъствие в лицето на Ненчо Балабанов. Който видимо показа, че е запленен от прелестите на Велина Узунова.

„През цялото време Ненчо се увърташе около Велина и дори променяше сценария на водещия, за да вмъкне комплименти към нея от сцената. Цялото парти беше забележително, но безспорно най-интересната част бяха отношенията между Балабанов и Узунова. Тя също не остана безразлична към него, макар че се опитваше да се държи по-дистанцирано, за да не дава поводи за клюки“, разказват очевидци на свалката.

Самата шефка на Велина – Мегз силно симпатизира на актьора и певец Ненчо Балабанов. Тя видимо остана доволна от искрите, които прехвърчаха между двамата и е повече от ясно, че би подкрепила връзката им – ако се стигне до сериозна такава.

Не спря да я сваля цяла вечер и не се отдели от нея и за минута

Очевидно слуховете, че Ненчо не бил на себе си след раздялата с Йоанна Драгнева, са силно преувеличени. Имитаторът на Бойко Борисов пет пари не дава къде и с кого е бившата му. А и как иначе, след като има далеч по-интересни неща за правене.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар