Шокиращо разкритие: Тайната на Ваня Цветкова ще ви втрещи! (ето кой е голямата й, но несподелена любов)

Шокиращо разкритие: Тайната на Ваня Цветкова ще ви втрещи! (ето кой е голямата й, но несподелена любов)
5 (100%) 1 vote

Ваня Цветкова била луда по своя колега, но той дори не я отразил!

Звездата на родното кино от 80-те години Ваня Цветкова отдавна вече живее в САЩ. Тя се върна в родината само за снимките на сериала „Седем часа разлика“, както и за формата „България търси талант“, в който бе част от журито.

Работата, приятелите и синът на Ваня Цветкова обаче са в Америка и тя предпочете да се върне обратно в страната на неограничените възможности. Където остава и до днес.

Ваня Цветкова

Ваня Цветкова дълго страдала по Владо Пенев

А и какво да прави в България, след като актрисата още не може да забрави мъжа, причинил й най-голямата болка в живота. Става дума за голямата й любов – колегата Владо Пенев. Който обаче така и не отвърнал на чувствата й.

Близки до Ваня Цветкова разкриха тайната, която тя пазела с години. А именно, че още през 80-те хлътва като влюбена ученичка по колегата си Пенев. Двамата с Владо играели заедно в „Двуглавият орел“ в Младежкия театър, а Пенев бързо пленил с чара си своята партньорка.

„Ваня Цветкова по-влюбена не сме я виждали. Какво ли не направи, за да спечели Владо Пенев и да се събере с него, но уви. Ако щете вярвайте, но въпреки че беше по-красивата, той не й обърна внимание заради Марта Вачкова. Обича я още от младите си години и винаги тя е била единствената в сърцето му“, коментират източниците.

Самата Ваня Цветкова приема повече от тежко истината и за кратко не може да понася щерката на Григор Вачков. После решава да го накара да ревнува като си хваща друг колега за гадже, но Пенев остава напълно безразличен към нея.

Актрисата си е партнирала с мнозина, но Владо Пенев остана единствения

„Точно това негово безразличие я убиваше постоянно. Имаме чувството, че една от причините да се установи в Америка, е именно Владо. Тя не иска да е близо до него, защото това всеки път я наранява“, убедени са източниците.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар