Обрат: Това, което се разиграва в дома на Наско Месечков и Кремена, потресе близките им! (още подробности)

Обрат: Това, което се разиграва в дома на Наско Месечков и Кремена, потресе близките им! (още подробности)
5 (100%) 1 vote

Наско Месечков и съпругата му Кремена лекуват раните си в Тайланд!

Танцьорът Наско Месечков и жена му Кремена заминаха за екзотичен Тайланд, където правят опити да лекуват раните си. Припомняме, че двамата щяха да се сдобият с първото си общо дете, но внезапно Кремена направи аборт.

Двамата преживяха крайно тежко това нещастие, още повече, че бременността й беше вече напреднала. За потрес на близките им обаче, Наско Месечков приел много по-жестоко загубата на бебето си. Кремена, която е специалист по генетика, била запозната с рисковете на бременността и заплахите от спонтанен аборт.

Наско Месечков

Наско Месечков и Кремена за малко не рискували брака си

Затова и въпреки мъката, тя успяла по-бързо да се възстанови от загубата. А и вече има две свои деца от предишния си брак. За Атанас Месечков обаче нещата стояли по съвсем друг начин.

Той си внушил, че причината за аборта на съпругата му е в него и изпаднал в депресия. Близо две седмици отказвал да излиза от къщата им и не искал да говори и да се среща с никого. Близките на семейството се видяли в чудо и вече се страхували, че това ще се отрази пагубно на брака на Наско и Кремена.

В крайна сметка красавицата решила да вземе нещата в свои ръце и организирала пътуването до Тайланд. Където двамата с Месечков правят усилени опити за нова бременност.

„Лекарите казаха на Кремена, че не трябва да чака, а може веднага да започнат да правят потомство. Наско още се страхува и някак е резервиран към идеята, но силно иска бебе, така че сме сигурни, че този път ще им се получи“, коментират източниците.

А злите езици в столицата шушукат, че детето всъщност е единствената причина Месечков да се ожени. Защото истинската му слабост били представителите на другия пол.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар