Синоптичката Никол издаде тайната си за красота: Не купувам скъпа козметика, мажа се с това и ми действа вълшебно!

Синоптичката Никол издаде тайната си за красота: Не купувам скъпа козметика, мажа се с това и ми действа вълшебно!
Гласувайте за статията

Синоптичката Никол шашна всички с тайната си за младост и красота!

Тя е толкова красива и надарена със сияйна кожа, че всички бяха убедени – пръска луди пари за козметика и процедури. Става дума за синоптичката Никол Станкулова. Но от казаното дотук вярно е само, че тя наистина е надарена с млада, свежа и блестяща кожа.

Самата хубавица на Нова телевизия обаче призна, че не си пада по скъпата козметика и не дава пари за нея. „Ако щете вярвайте, но не купувам скъпи кремове на прехвалени и известни марки. Нямам нищо против жените, които ги ползват, но за мен това е излишен разход. Още повече като отдавна съм видяла, че кожата ми просто засиява от най-обикновен ябълков оцет“, споделя синоптичката Никол.

синоптичката Никол

Синоптичката Никол разкри тайната на прекрасната си кожа и коса – ето какво използва

Тя мажела лицето си с ябълков оцет всеки ден или през ден. А през останалото време се грижела то да е добре почистено и хидратирано. Никога не си лягала с грим и дори да се прибере късно у дома, първото, което правела, е да почисти лицето и порите на кожата си.

Колкото до нейната запазена марка – прекрасната коса, Никол Станкулова обяснява, че я поддържа и подхранва с маската на майка си. Тя също не е на известна и скъпа марка, а приготвена в домашни условия.

„От години я знам от майка ми и двете не я заменяме за никоя друга. Много е простичка – взимате само бадемово масло, жълтък от яйце и кисело мляко. Смесвате ги хубаво и мажете корените на косата си с тях. Седите няколко часа така и измивате. Косата ви ще стане като на снимките от реклами на шампоани. Наистина помага много на косъма“, обяснява Никол Станкулова.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар