Изненада: Жени Калканджиева хлътна по нова любов? (Тачо бесен от ревност)

Изненада: Жени Калканджиева хлътна по нова любов? (Тачо бесен от ревност)
Гласувайте за статията

Жени Калканджиева е на път да загърби Тачо

Жени Калканджиева лети на крилете на любовта. Шефката на модна агенция „Визаж” вече има нова тръпка до себе си. И не само това, но мъжът е и доста по-млад от нея. Той е архитект по професия и бил напълно заслепен от бившата Мис България.

Младият мъж отдавна бил хвърлил око на Жени Калканджиева. Той бил запленен от нейната красота. Но също бил очарован от нейната интелигентност. Миската най-после си е намерила сродна душа в негово лице. Със Стефан Манов-Тачо двамата ту се събират, ту се разделят.

Той не само трайно залитал по чашката и купоните, но непрекъснато крънкал половинката си за пари. Колкото и да искаше красавицата, не успя да го промени. Но сега вече е на крилете на любовта и не крие новата си страст.

„Тачо направо побесня от това. Той непрекъснато й изневеряваше. Дори бе с любовницата си Зорница Линдарева във ВИП Брадър. И така орезили съпругата си пред цяла България. А сега се затръшкал, че сега и на нея й се усмихна щастието.

Такава хубава жена, много дълго понася неговите щуротии. А пък тя прави какви ли не компромиси за него, но той така и не се вразуми. Най-после и тя да си намери щастието”, доволни са близки до хубавицата.

Жени Калканджиева била адски влюбена. Тя не спирала да хвали достойнствата на новото си гадже.„Той е невероятен. С него мога да си говоря на всякакви теми. Много ми е интересно, а той е страшно мил и внимателен. Докато с Тачо нещата буксуват все на едно и също место.

Говорим си само за битовизми и той продължава да се държи като хлапак. Неразумно, неадекватно и инфантилно. Елементарен е”, споделяла Жени Калканджиева с приятелките си.

Жени Калканджиева се влюби в архитект?

Моделката не искала вече да е така близка с Тачо. Тя все по-често му обръщала гръб и вече не се вълнувала от неговите безконечки изцепки. Новият мъж обемал цялото й внимание. Той й признал, че отдавна си я нарочил. И непрекъснато следял изявите й по телевизията. Архитектът бил сигурен, че двамата ще се срещнат. И дори, че са създадени един за друг.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар