Зверски удар: Виктор Калев извъртя на Слави най-мръсния номер!

Зверски удар: Виктор Калев извъртя на Слави най-мръсния номер!
5 (100%) 1 vote

Слави Трифонов за пореден път бе улучен право в тила от свой уж приятел! Това е Виктор Калев!

Слави Трифонов е претърпявал много предателства през годините, но сякаш настоящото е най-тежко. Защото Виктор Калев му нанесе удар, който може би ще помни до края на дните си, научи Kliuki.bg.

Оказва се, че актьорът не е напуснал „Шоуто на Слави“ с целта да се развива самостоятелно, а просто е ислал да избяга от Дългия. Това стана ясно след новината, че Виктор ще стане част от екипа на „Комиците“, писа Pik.bg.

Любо Нейков е близък с Калев още от времето им в шоуто. Първият неведнъж е канил бившия член на „Каналето“, но чак сега получва „да“.

Припомняме, че Виктор напусна Слави под предтекст, че иска да се развива сам. Той дори изнесе няколко постановки, които сам създаде, но кариерата му не потръгна така, както желаеше.

Виктор Калев изигра Слави Трифонов по най-мръсния начин

Ако се вярва на клюката, актьорът в момента е притиснат до стената по отношение на финансите. Може би затова е приел предложението на Любо Нейков. Съвместната им работа се очаква да започне до седмици.

Виктор Калев вече веднъж участва в „Комиците“. Това се случи в Новогодишната програма на шоуто. Счита се, че тогава много му е харесало и затова вече е склонен да работи за постоянно при Нейков.

За Слави Трифонов обаче това е изключително мръсен удар. Дългия ненавижда Любо откакто вторият го напусна преди 13 години. На всичкото отгоре се превърна в негова голяма конкуренция. Затова шоуменът би преглътнал Виктор Калев да работи навсякъде другаде, но не и в „Комиците“.

Самият актьор не се върнал в „Шоуто на Слави“, при положение че има финансови проблеми, заради голямото напрежение там. Толкова години той бил на тръни при Дългия, въпреки че са уж приятели, и това го спряло да работи пак за него.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар