Емануела взриви с разкритие за наградите на Планета: Разказа играта на колежките си! (още подробности)

Емануела взриви с разкритие за наградите на Планета: Разказа играта на колежките си! (още подробности)
4.5 (90%) 2 votes

Емануела показа достойнство, за каквото повечето й колежки могат само да мечтаят!

Изкусителката с изумрудени очи Емануела отново взриви обществеността. Този път тя буквално разказа играта на колежките си. А поводът бяха предстоящите годишни награди на телевизия Планета.

Макар че в гласуването за наградите, което върви онлайн от няколко дни, Емануела води убедително в повечето категории, певицата показа достойнство и самочувствие. Тя заяви, че не смята да се бори със зъби и нокти за каквато и да било статуетка.

Емануела

Емануела показа на колежките си как се играе в живота и кариерата

„Да, наградите са хубаво нещо, но не и на всяка цена. Не държа толкова нито на призове, нито на статуетки. Ако взема награда – ок. Но така или иначе най-голямото признание за мен е любовта на хората. Публиката е единственото, което ме интересува и за чието мнение работя“, каза Емануела.

Едва за първа година в Пайнер, чаровницата показа на тръшкащите се за призове чалгаджийки какво означава да си на ниво. Припомняме, че именно за въпросните награди се сдъвчиха Преслава и Галена. И сложиха край на дългогодишното си приятелство.

В момента Галена води в класацията заедно с Емануела, докато вечно пробутваната от Митко Пайнера Преслава остана в девета глуха. „Хората не са прости, нито слепи. Крайно време беше да се спре с тази игричка на наши и ваши, и да се вземе предвид само и единствено мнението на публиката“, коментират потребители в мрежата.

Колкото до спекулациите, че е била хваната от полицията с дрога в колата, Емануела категорично отрече. И заяви, че е готова винаги и по всяко време да се подложи на тест за забранени вещества, за да докаже невинността си.

„Сега, когато се съдя с Митко Динев за попечителството и издръжката на сина си, не се учудвам на подобни поръчкови мръсотии. Гадно е, жалко е, но ще издържа и това“, убедена е Емануела.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар