Браво: Милен Цветков се хвърли на помощ на закъсали в снега! (вижте с очите си тук – снимки)

Браво: Милен Цветков се хвърли на помощ на закъсали в снега! (вижте с очите си тук – снимки)
5 (100%) 2 votes

Милен Цветков е достоен пример за подражание, браво на него!

Голямо браво на Милен Цветков! Това извикаха в един глас десетина столичани, станали свидетели на благородната му постъпка. А именно – вместо да се направи на ударен или на голямата звЕзда, водещият помогна на хора в беда.

Това се случи само преди ден, на една от софийските улици, потънала в сняг и лед. Очевидно бе, че Милен Цветков няма проблеми с придвижването, защото автомобилът му е високопроходим и е снабден с всичко необходимо за зимните условия.

Милен Цветков

Милен Цветков показа на родните випове как се прави

За сметка на това обаче журналистът стана неволен свидетел на това как един столичанин е закъсал в преспите на улицата. Зад него се бяха насъбрали и други автомобили, неспособни да си проправят път.

Вместо да се престори на чук и да замине по пътя си, Милен Цветков отби колата си и веднага скочи да помага на закъсалите граждани. Той започна да навигира закъсалите водачи, след като първо даде едно рамо на шофьора, който бе зациклил в снега.

„Браво на това момче, евалата! Винаги сме го гледали по телевизията и дори ни се е струвал надут. Но ето, че не сме били прави. Не вярвахме на очите си, когато го забелязахме в автомобила му и той спря, за да помогне. Ако повече хора постъпваха като него, тая държава цена нямаше да има“, аплодират го гражданите.

Водещият нито за миг не се поколеба да излезе от топлата си кола и да помогне

Закъсалите наоколо не спираха да му благодарят и благославят

Явно журналистът не е онази надута персона, за която го смятаха доскоро

След като оказа помощ на хората, Милен Цветков си тръгна по живо, по здраво и дори изглеждаше притеснен от благодарностите наоколо, коментират очевидци.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар