Валери Божинов бесен: Виж на кого се закани жестоко след зверска гавра с името си! (още подробности)

Валери Божинов бесен: Виж на кого се закани жестоко след зверска гавра с името си! (още подробности)
4.5 (90%) 2 votes

Валери Божинов набра яко на наглия репортер и се закани!

Футболистът на „Партизан“ Валери Божинов за пореден път набра на българите. И в частност на Лудия репортер на Милен Цветков – Даниел Петканов. Бившият на Николета Лозанова буквално изригнал, разкриха близки до него източници.

Причината за това е гаврата на Петканов с името му, която не спира вече трети пореден ден. Припомняме, че Валери Божинов пусна видеоклип в мрежата, в който пее песен на Цеца Величкович и не спира да повтаря „Трепни“ – по адрес на колега ритнитопковец.

Валери Божинов

Валери Божинов бесен на Даниел Петканов за гаврите с него

Видеото втрещи всички, тъй като на него Божинката си оправя и перчема, досущ като Благой Георгиев – Джизъса. А накрая се самопровъзгласява за „Иконата“.

Даниел Петканов се съдра да бъзика Валери Божинов за тази му постъпка, директно в „Часът на Милен Цветков“. Вместо да се ограничи с въпросното клипче обаче, той продължи и на следващия ден.

Снощи Петканов показа при Милен свой клип, направен по подобие на този на Божинов. В него Лудия репортер е облечен като футболист и пее химна на България. Само дето ръката му, поставена на сърцето, е от дясно, а не от ляво.

Пеейки, Даниел поздрави всички плеймейтки, Любо Чука, Джими Асото, Генг Бенчев със Субаруту, Рашко Фала и още куп знайни и незнайни родни муцуни.

Ако не престане с подигравките, Лудия репортер може да си го отнесе сериозно

„Валери Божинов е видял тези гаври и е бесен на Петканов. Закани се да го вкара в съда при само още едно подмятане по негов адрес. Той е категоричен, че Даниелчо и на малкия му пръст не може да стъпи. А и една жена като Александра Богданска го е направила на палячо, та него седнал да осмива“, коментират източниците.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар