Брутално: Христо Сираков разкри гнусна истина за конкурса Мис Плеймейт! (отврати всички)

Брутално: Христо Сираков разкри гнусна истина за конкурса Мис Плеймейт! (отврати всички)
5 (100%) 1 vote

Христо Сираков накара водещия да се опули и да онемее от думите му!

Дни преди конкурса Мис Плеймейт, който ще се проведе на 2 февруари, Христо Сираков направи скандално признание. С което отврати зрителите и накара водещия Милен Цветков да онемее от шока.

Всичко се случи снощи, по време на „Часът на Милен Цветков“, където гости бяха Христо Сираков и Любен Дилов – син. Двамата не само са част от организаторите и журито на предстоящия конкурс, но Ицо Стоте манекенки лично пръсна сто бона за събитието.

Христо Сираков

Христо Сираков шокира зрителите с твърдението си, че Мис Плеймейт трябва да е дашна

Бързо стана ясно обаче защо е решил да харчи парите си с лека ръка. На въпроса на Милен Цветков какви качества трябва да притежава една кандидатка, за да спечели конкурса, Христо Сираков втрещи.

„Разбира се, момичето трябва да е красиво и да има перфектни мерки. В съчетание с дълги крака и палаво излъчване, играта заспива. Но най-важното условие, за да стане победителка, е да е… дашна“ – това изцепи бизнесменът, а Цветков дори не успя да реагира в първия момент.

Коментарите в интернет не закъсняха, а възмутени читатели са категорични, че на практика Сираков публично е признал що за птици се тикат по въпросните конкурси.

„Срамота! Та това е публично признание за платена работа или по-скоро най-древната професия. Дашна да била, ама много дашна. То все едно не знаем как са ги избирали винаги, но чак пък да си го признаеш в ефир“, цъкат с език потресени хора.

А самият Христо Сираков изобщо не се притесни от думите си. Нещо повече, дори поясни изискванията си. „Трябва да е дашна, но преди конкурса. Не след него. Защото веднъж като й порасне работата, след това се прави, че не те познава“, заяви вечният плейбой.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар