Бомба: Ето го мистериозният съпруг на Жаси от „Сделка или не“! (виж мултимилионерът и децата им – СНИМКИ)

Бомба: Ето го мистериозният съпруг на Жаси от „Сделка или не“! (виж мултимилионерът и децата им – СНИМКИ)
5 (100%) 1 vote

Жаси от „Сделка или не“ дълго време криеше мъжа си от света!

Жасмина Тошкова или Жаси от „Сделка или не“, както я наричат повечето хора у нас, от години криеше мъжа си. Името на мултимилионера, на когото тя пристана, бе пазено в тайна доскоро. Когато се разбра, че става дума за богаташа Ариф.

Ариф е брат на Лазгин Маджид – другият известен богаташ, който пък от известно време насам има афера с Христина Витанова. Бившата на Благой Георгиев буквално лудна по него и по парите му, разбира се.

Жаси от Сделка или не

Жаси от „Сделка или не“ винаги досега криеше съпруга си

Ариф и Жаси от „Сделка или не“ се сдобиха със своята първа рожба през 2014 година. А оттогава насам, само за две години, тя роди още две деца. Сензационно или не, но от първата снимка, която се появи на Ариф досега, се разбра, че Жасмина Тошкова е била бременна на сватбата им.

Венчавката беше през септември миналата година, когато двамата вече имаха първородние си син, а след това и своята дъщеричка. „Какво прави това момиче, бе?! То хубаво да имаш деца, но този Ариф ли е, какъв е, ги прави като на конвейер. Че жената да не е само за разплод?! Кога ще й остане време да му харчи парите“, коментират из светските среди на столицата.

След като се събра с ревнивия си съпруг, Жаси от „Сделка или не“ напусна не само предаването, но и светския и обществен живот като цяло. Явно мъжът й може да е мултимилионер, но за да живееш като неговата принцеса, трябва да изпълняваш и неговите заповеди.

Ето го и него -богатият Ариф с трите му деца от Жасмина Тошкова

„Горко на такива жени, които живеят в златни клетки. Вечно да следваш чужди решения и разпоредби. Халал да са им парите, но не са за завиждане“, коментират потребители в мрежата.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар