Близките им в ступор: Виж на какво подлага д-р Енчев бременната си съпруга! (още подробности)

Близките им в ступор: Виж на какво подлага д-р Енчев бременната си съпруга! (още подробности)
Гласувайте за статията

Д-р Енчев тотално е откачил по отношение на жена си Теди Велинова!

Д-р Енчев не спира да изненадва с приумиците си и от години е в центъра на таблоидите. Този път обаче той отиде твърде далече и то по отношение на собствената си жена Теди Велинова.

Бременната красавица от месеци е принудена да живее в клетка. Това разкриха близки до семейството на Ангел Енчев източници. Д-р Енчев взел решение да наеме двама едрогабаритни бодигарда, които да ходят по петите на съпругата му.

д-р Енчев

Д-р Енчев май съвсем изчатка, държи се с Теди Велинова като със затворник

Разбира се, Теди Велинова не взела участие в обсъждането на идеята, а трябвало да я приеме при свършен факт. „Всички се чудят какво му стана на д-р Енчев, че откачи така. Все едно някой е тръгнал да отвлича жена му или пък тя да му кръшка като е бременна и то в напреднала бременност. По време на първото раждане беше далеч по-нормален“, коментират източниците.

Други пък смятат, че постъпките на д-р Енчев нямат нищо общо с Теди Велинова. А чисто и просто пластичният хирург иска да се изфука с парите си и със завидния си начин на живот. И в двата случая обаче е меко казано глупаво.

През последните седмици Ангел Енчев не позволявал на съпругата си да припари извън къщата, заради снега. Теди Велинова вече не издържала да стои затворена у дома по цели денонощия, но искала да угоди на половинката си.

„Хубаво, бременна е жената. И какво от това?! Колко други са бременни и живеят нормално. Все едно не може да се облече и обуе, и да мръдне десет метра навън. Чист затвор си е това, златка клетка“, шушукат из светските среди на столицата.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Близките им в ступор: Виж на какво подлага д-р Енчев бременната си съпруга! (още подробности)”

  1. jjk

    ян. 18. 2017

    Това, че пази така жена си, означава че много държи на нея. Явно си я обича въпреки външния вид.

Добавете коментар