Румен Радев лъгал родителите си? (Те силно притеснени да не се поддаде на съблазънта)

Румен Радев лъгал родителите си? (Те силно притеснени да не се поддаде на съблазънта)
1 (20%) 1 vote

Родителите на Румен Радев са силно притеснени за него

Румен Радев е петият законно избран президент. В петък той ще се закълне и след това официално ще встъпи в длъжност. Но Гинка и Георги Радеви са силно разтревожени за сина си. Възрастните хора се притесняват той да не се поддаде на съблазните на властта, да не бъде оплетен в интриги и подмолните капани на политиката.

Родителите на Румен Радев живеят в неговото родно село Славяново. Гордеят се със сина си, но и са под силен стрес.

Понеже се тревожат искрено за благополучието на сина си. Това че ще става държавен глава, Гинка и Георги научили едва ли не наскоро, малко преди да станат известни резултатите. Те не били съгласни с решението на наследника си. Страхували се, че навлиза в дълбоки и опасни води. Но Румен Радев винаги правел това, което го тикало сърцето му.

„Искаме да е жив и здрав. Молим се на Бог за него! И достойно да служи на тази държава. Да не прави издънки! Надяваме се да е честен и достоен. Такъв, какъвто винаги съм го учил да бъде. И той ми го обеща”, признава бай Георги.

Младият Румен бил отличен ученик. Но зад гърба на родителите си ходел на кара безмоторни самолети чак в Стара Загора. Бъдещият генерал знаел от ученик, че иска да става пилот. Родителите му се тревожели силно от това негово решение. Мъчели се да го спрат, но напразно.

Майка му искала да следва „Международни икономически отношения”. Баща му копнеел  да стане електроинженер и да учи в МЕИ. Синът им обаче ги излъгал. Той взел изпита по математика в София. Но не се записал да става летец в Долна Митрополия.

Родителите на Румен Радев силно притеснени за него

„Ние с майка му казахме, че не сме съгласни да става пилот. Но той си го реши и го направи. Зад гърба ни”, каза баща му Георги.

Той така ги лъжел и още като ученик да кара безмоторни самолети в Стара Загора. Не им признавал къде ходи след училище. Родителите му научили едва накрая какви ги върши сина им зад гърба им. За тази негова страст знаела единствено класната му ръководителка.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Румен Радев лъгал родителите си? (Те силно притеснени да не се поддаде на съблазънта)”

  1. tyr

    ян. 18. 2017

    Типични българи! Дърпат надолу отрочетата си, щото нали преклонена главица сабя не я сече 😉

Добавете коментар