Свърши се! Жоро Торнев е в ступор: Това, което научи за Мира Добрева, го отврати! (още подробности)

Свърши се! Жоро Торнев е в ступор: Това, което научи за Мира Добрева, го отврати! (още подробности)
Гласувайте за статията

Жоро Торнев не иска да повярва, че Мира Добрева е способна на това нещо!

С бракът на Жоро Торнев и Мира Добрева май вече е свършено. Надали режисьорът ще намери сили да прости, камо ли да забрави това, което научи за съпругата си. А то е, че водещата на БНТ му е правила магии на килограм.

Това разкриха близки до обкръжението на журналистката, която по думите им, все повече перкулясвала по мъжа си. Мира Добрева си внушила, че Жоро Торнев ще я напусне. Причината за това били честите им скандали, както и няколкото изневери на режисьора, за които Мира разбрала.

Мира Добрева

Мира Добрева е на път окончателно да пропъди Жоро Торнев от себе си

„Тя му прости всичко. Нямаше как да не му прости, защото е направо болна от любов по него. Винаги е било така и явно ще бъде. Само мисълта, че рутината може да се настани в брака й и да прогони Жоро от нея, я кара да се поболее. Точно затова и от няколко месеца хукна по врачки и баячки, за да му прави магии за любов“, разказват източниците.

Пред ясновидките, повечето от които били в родния й край в Родопите, Мира Добрева настоявала да направят така, че Жоро Торнев да има очи само за нея и за никоя друга.

Голямата й грешка обаче била, че споделила с няколко свои дружки. Които бързо-бързо си отворили устите и се разприказвали. Така, от дума на дума, истината стигнала до ушите на Торнев, който бил потресен. Славещият се винаги с бистър разум Жоро направо побеснял и вдигнал чутовен скандал на Мира Добрева.

„Отношенията им в момента са на кантар. Жоро се сапикясва само заради детето им, но не ни се вярва да остане с Мира. А реши ли да я напусне, всички магии на света няма да й помогнат да го задържи“, категорични са източниците.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар