Алисия и Николета се опулиха: Валери Божинов ще играе в Япония! (виж за какви пари го продават и кой още го иска)

Алисия и Николета се опулиха: Валери Божинов ще играе в Япония! (виж за какви пари го продават и кой още го иска)
5 (100%) 2 votes

Валери Божинов може и да търпи доста подигравки и критики у нас, но работата му порасна!

Валери Божинов втрещи всички и има пълното право да си навири носа. Пък ако щеш и сто пъти да се снима в колата, докато пее „Трепни, та трепни“. Защото неочаквано и за самия него, кариерата му тръгна стремглаво нагоре.

Ако щете вярвайте, но Валери Божинов преди седмица е бил поискан за играч в Япония. И това разкри тези дни самият спортен директор на „Партизан“ Ивица Илиев.

Валери Божинов

Ти да видиш – искат Валери Божинов в Япония, Турция и Гърция. Офертите май започнаха да валят

„Да, получихме оферта за Валери Божинов. Футболен клуб в Япония го иска за свой играч. Офертата е повече от добра, но самият той има правото да обмисли и да направи избора си. Още повече, че не само Япония го иска. Получихме оферти и от Турция и Гърция за Божинов. Договорът му с нас изтича през лятото, но Валери иска да го изпълни докрай. Харесва му в Сърбия и тук се чувства добре“, разкри Ивица Илиев.

Докато Валери Божинов направи избора си и реши дали ще замине за страната на изгряващото слънце, то бившите му Алисия и Николета Лозанова не могат да повярват на ушите си. Очевидно е обаче, че докато беше и с двете, футболистът не можеше да се похвали с подобни успехи и оферти на терена.

„Биляна Дол му влияе перфектно. Връзката му с нея го превърна в друг мъж – успешен, със самочувствие и кураж. Браво на момчето, но и на момичето му. Ако я вземе и за жена, сигурно цена няма да има. Нищо чудно и в Барселона или Манчестър да го повикат“, коментират източниците.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Алисия и Николета се опулиха: Валери Божинов ще играе в Япония! (виж за какви пари го продават и кой още го иска)”

  1. ссс

    ян. 18. 2017

    Откакто се хвана с Николета Божинката тръгна стремглаво надолу. И не е вярно,че с Алисия е бил зле. Напротив, точно с нея беше в най-силните европейски отбори. И от там с Николета от Португалия стигна го Левски. Дай, Боже да му се отвори парашута! То е добро момче , със добро сърце, но наивно по детски. Най-голямата му грешка в живота беше Николета. Тя го върна в каменната Ера.

Добавете коментар