Мръсната тайна на Веселин Маринов отврати: Виж чие семейство разби! (от 2 години оправя омъжена с две деца)

Мръсната тайна на Веселин Маринов отврати: Виж чие семейство разби! (от 2 години оправя омъжена с две деца)
3 (60%) 2 votes

Веселин Маринов потресе с двойния си стандарт на живот и принципи!

Любимецът на пенсионерките Веселин Маринов надали още дълго ще остане такъв. Не и след като бабичките узнаят за двойния му стандарт на живот и принципи. Оказа се, че пред обществото Веско е един, а в личен план съвсем друг.

Човекът, който вечно плаче от липсата на любов и сърцераздирателно ревеше по медиите за предателството на бившата си жена Цветанка, сам разби семейство.

Веселин Маринов

Веселин Маринов пет пари не дава, че разбива семейство

Източници от Пайнер, към която е Веселин Маринов, разкриха мръсната му тайна, пише Хотарена.нет. А тя е, че от две години насам певецът мачка чаршафите с омъжена 40-годишна жена, негова адашка. Въпросната Веселина е от Добрич, с две деца и стабилен брак.

Стабилен до днес, разбира се, тъй като съпругът й бизнесмен едва сега научил за жестокото предателство на благоверната си. Припомняме, че в края на миналата година Веселин Маринов беше засечен със същата дама в ресторант „Хепи“ във Варна.

Тогава обаче той категорично отрече подозренията между двамата да има нещо и заяви, че Веселина е негова почитателка, стара приятелка и дори колега музикант. Че и трите му твърдения са пълни лъжи, стана ясно към днешна дата.

„Двамата въртят любов от две години и отгоре. Гадно е, защото мъжът на Веселина е изцяло отдаден на семейството си и си скъсва Д-то от бачкане за нея и децата им. А какво прави тя през това време – оправя Веско Потния. Срамота!“, коментират източниците.

Шавливата Веси обаче не знаела, че жертва щастието и брака си за човек, който изневерява и на самата нея. Защото през тези две години, Веселин Маринов „тъкал“ и на още няколко „стана“.

Тук изловиха певеца с любовницата му, но тогава той отрече

Какво ще последва оттук нататък, не е ясно. Самият певец така и не пожела да вдигне телефона си за коментар по темата, очевидно гузен. Тепърва ще следим развитието на драмата около любовния триъгълник и ще ви държим в течение на прелюбопитната сага.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар