Драго Чая проплака за Лили Иванова: Изгубен съм без нея…

Драго Чая проплака за Лили Иванова: Изгубен съм без нея…
4 (80%) 1 vote

Лили Иванова е голямата болка на Драгомир Драганов!

Повече от 12 години изминаха от краха между Лили Иванова и Драго Чая, но тв водещият още не може да си прости, че е съсипал всичко. Той и до днес продължава да се надява, че примата ще му прости, но засега няма никакви изгледи да се случи, научи Kliuki.bg.

„Пратих й смс за Коледа, но не знам дали го е получила, защото може да си е сменила номера. Не очаквах отговор, защото винаги съм знаел, че аз съм виновният за края помежду ни.  Чувствам се изгубен в самия себе си, много съм объркан.“ – вайка се Драгомир Драганов пред списание Love style.

Главният редактор на печатното издание също има подобно провинение към Лили Иванова. Антон Стефанов не си говори с нея от почти същия брой години. Тогава журналистът не е изпълнил нейна заръка за интервю, оставяйки част, която тя не е искала да излиза наяве.

Именно тази част е била свързана с Драго Чая. Там тя е казала със смях, че се обичат, но няма да се женят. Предполага се, че конфликтът й с тв водещия също донякъде е свързан с тази случка. Счита се, че той е издал пред Антон неща от личните си взаимоотношения с Лили Иванова.

Лили Иванова и Драго Чая от времето на тяхното приятелство

Певицата винаги е обичала да има свои протежета. Първо беше Драго Чая, после Мартин Карбовски, а доскоро в тази роля влизаше Антон Хекимян. С всеки от тях обаче се изпокара, тъй като те минаха границата и публично разкриваха неща от живота й. Нещо, което примата никога не прощава.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар