Лъжата на Надя Иванова вцепени Боби: Край с мечтата за семейство!

Лъжата на Надя Иванова вцепени Боби: Край с мечтата за семейство!
4.7 (93.33%) 3 votes

Надя Иванова изигра Борислав Комсийски по жесток начин, всичко между тях двамата свърши!

Двумесечната връзка на Надя Иванова с Борислав Комсийски е към края си. Актрисата чак сега е признала на Боби истинските си намерения към него и те не включват нищо сериозно, научи Kliuki.bg.

Оказва се, че брюнетката е заблуждавала Боби през цялото време. Той смятал, че двамата се виждат с цел сериозна връзка и дори един ден брак и деца. Тя обаче не гледала на бизнесмена по същия начин и го ползвала само за физически наслади.

Само преди дни Борислав Комсийски повдигнал въпроса за общото им бъдеше и тогава Надя Иванова изплюла камъчето. Тя му обяснила, че много държи на него и няма против да поддържат физическа връзка, но дотам.

Надя Иванова разби сърцето на Борислав Комсийски

Истината е, че бившата тв водеща държала много да бъде влюбена в мъжа, за когото ще се омъжи. Тя не била от жените, които преследват единствено парите и затова нямала намерение да се задомява с Боби, който е милионер, но пък явно това не стига за любовта на Надето.

Пазарджишкият ерген останал шокиран, когато узнал истинските чувства на половинката си. Той вече виждал у нея перфектната майка на децата му и много го заболяло, че тя го е подлъгала да мисли така.

Борислав Комсийски бил много влюбен в Надя и се очаква да е с разбито сърце в момента. Той за пореден път остава неудовлетворен от жена, след като и Емануела не пожела да започне любовна връзка с него.

„Боби е наистина добър по душа човек, а жените не си падат по такива. Той никога няма да нагруби една дама или да я накара да се чувства зле. Въпреки това, не може да си намери половинка. Не и такава, която да не търси само парите му.“ – коментират познатите на пазарджишкия бизнесмен.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Лъжата на Надя Иванова вцепени Боби: Край с мечтата за семейство!”

  1. Ina

    ян. 19. 2017

    Segashnoto mlado pokolenie za nishto ne stava.

Добавете коментар