Деси Цонева е на върха на щастието: Ето какво се случва с нея!

Деси Цонева е на върха на щастието: Ето какво се случва с нея!
4.3 (86.67%) 3 votes

Деси Цонева иживява само хубави дни след „ВИП Брадър“!

Бившата брадърка Деси Цонева взе живота си в ръце след смъртта на баща й Димитър Цонев. Тя отново работи здраво като журналистка и изкарва нелоши пари, научи Kliuki.bg.

Звездната щерка от Нова година насам е на работа в „КОД Фешън“. Това е първата родна модна телевизия. Там тя е репортерка и взима интервюта от най-различни знаменитости на България.

По документи Деси Цонева работи в тази телевизия от месец септември, но влизането й във „ВИП Брадър“ е възпрепятствало встъпването й в длъжност. Затова 4 месеца тя е била в неплатен отпуск.

Новата работа е поредното хубаво нещо, което се случва в живота на Деси Цонева след излизането й от Къщата. Другото е годежът й с Георги Джамов.

Само щастие за Деси Цонева след „ВИП Брадър“

Мечтата на Десислава е да стане журналист от ранга на баща й. Тя има немалък опит в тази сфера. Започва кариерата си в БНТ, където помага на Димитър Цонев. Впоследствие се прехвърля в ТВ7, за да акостира в „Ин лайф“. Сега е в „КОД Фешън“ и се надява да остане там за дълго.

Във времето, в което не беше на екран, Деси разчиташе предимно на своя светски сайт, който направи, както и на финансова подкрепа от баща й. След смъртта му обаче за нея стана наложително да си намери работа с по-високо заплащане и това е също сред причините да участва във „ВИП Брадър“, където напомни за себе си.

Десислава Цонева остави противоречиви впечатления от престоя си в Къщата. Тя се луташе от един в друг лагер, което накара мнозина да я определят за човек без позиция. От малкия екран ще има отлична възможност да опровергае това мнение.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Деси Цонева е на върха на щастието: Ето какво се случва с нея!”

  1. 132

    ян. 20. 2017

    Напушена и се хили като зелка ,ако не беше умрял баща и никой нямаше да я познава ,освен ония от АЛКОХОЛНАТА ПАРТИЯ ,с които поддържа темповете на алкохолиците

Добавете коментар