Ужас! Състоянието на Галка от „Каризма“ е плачевно

Ужас! Състоянието на Галка от „Каризма“ е плачевно
5 (100%) 3 votes

Галка от „Каризма“ се намира в ужасяващо здраве, близките й не спират да се притесняват за нея!

Проблемите за Галка от „Каризма“ сякаш нямат край. Оказва се, че безпаричието в живота й е нищо в сравнение с друго ужасно нещо. Бившата певицата се намира в критично здраве, пише в. „Уикенд“.

Причината за всичките неволи на Галя Курдова са наркотиците. Тя се друсаше още когато тънеше в слава и лукс в България, но бившата брадърка така и не е успяла да се измъкне от всичко това, научи Kliuki.bg.

Галка от „Каризма“ все още редовно се друсала с кокаин и различни амфетамини. Тя продължавала да взима от забранените вещества и вярвала, че само те й помагат да преодолява мъката от факта, че вече не е певица и славата я подмина.

Галка от „Каризма“ е в ужасно здраве

Известно е, че и Галя, и Миро ползваха наркотици по време на звездния си дует. Блондинът обаче успя да наложи някакъв контрол над себе си и в момента бил само на леки стимуланти. Колежката му явно е нямала този шанс и воля.

Галка в момента била толкова зле, че пред нея стояла опасността да си изгуби работата. Тя постоянно изпадала в нещо като транс и нямала желание да върши нищо. Гаджето й в Лондон също вече едва я издържал и постоянно я заплашвал, че ако не спре да се дрогира, ще я напусне.

Именно наркотиците са в основата на паричните проблеми на Галка от „Каризма“ в последните години. Тя профукала всичките си спестявания за дрога и дори взела заем от Миро, който така и не върнала. Това я принудило да се спасява зад граница, където все още се подвизава.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар