Луд скандал! Лъсна новата Мис Плеймейт седмици преди финала

Луд скандал! Лъсна новата Мис Плеймейт седмици преди финала
Гласувайте за статията

Мис Плеймейт за поредна година стана известна още преди началото на същинския конкурс!

И тази година конкурсът „Мис Плеймейт“ изглежда предрешен. Финалът е на 2 февруари, а победителката вече е ясна, пише Marica.bg.

Името на шампионката е Маги Бадер. Красивата силиконка е на 24 г. и до момента не се води като една от фаворитките. Според сигурни източници обаче от конкурса умишлено са я оставили в сянка, за да не се разчуе, че ще е новата победителка, научи Kliuki.bg.

Засега лидер в класирането е Деси Димитрова, която е събрала най-много точки. Тя привлече вниманието на журито не само с визията си, но и с нестандартното си хоби, а именно отглеждане на калифорнийски червеи.

Деси обаче по всяка вероятност ще бъде победена на финалната права от Маги Бадер. Последната се ползвала с доста солидни връзки, твърдят източници от кухнята на конкурса.

Маги Бадер ще стане Мис Плеймейт

Скандалите с „Мис Плеймейт“ следват един след друг. Само преди дни Христо Сираков разкри как се става победителка в такъв конкурс. Той определи шампионката, която и да е тя, като „дашна“. С това взриви ефира на Нова ТВ.

Друг скандал пък се разрази в интернет. Една от участничките в тазгодишния финал се оказа работеща в сферата на голите удоволствия за мъже. 20-годишната Изабелла разтърси нета с професията си да се съблича пред камерата.

От много години се твърди, че „Мис Плеймейт“ е опорочен и предварително се обявява шампионката. Ицо 100-те манекенки дори преди 2 години се изпусна, че Елена Кучкова никога е нямало да грабне короната, ако не е била минала през леглото му. Дали това е традиция в конкурса, остава загадка.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар