Силвия е бясна, две красавици изкушават Влади Въргала!

Силвия е бясна, две красавици изкушават Влади Въргала!
5 (100%) 1 vote

Влади Въргала е поставен пред опасна дилема, дали ще вземе вярното решение?!

Актьорът и режисьор Влади Въргала е изправен пред сериозно предизвикателство. В момента той работи с две от най-красивите жени на българския шоубизнес, научи Kliuki.bg.

Звездата от „Ку-ку“ е заобиколен от ослепителните Елен Колева и Надя Иванова. Двете хубавици са негови сценични партньорки в изцяло новата за българския театър постановка „Скъпо съкровище“.

Влади Въргала репетирал с тях по цели дни, което пробудило ревността на съпругата му Силвия. Тя не била от чак толкова ревнивите жени, но когато видяла как мъжът й пуска ръце на колежките си, побесняла.

Елен Колева и Надя Иванова изкушават Влади Въргала

Именно работата по новата пиеса е причината Елен Колева да се покрие в последните дни. Тя изтри профила си в социалната мрежа и не общува с никого извън работата, освен с гаджето си.

За Надя Иванова пък това е завръщане на театралната сцена след близо 10-годишна пауза. Бившата брадърка е повече от щастлива и се надява това да я изстреля отново към висините на професията.

Ако Влади Въргала реши да действа, то Надето би била по-лесна плячка за него. Наскоро тя разкри, че с Борислав Комсийски имат отворена връзка и между тях няма нищо сериозно.

Елен Колева обаче е щастливо обвързана от няколко месеца. Тя дори планира емигриране във Франция с любимия, но все още не се знае кога ще е то.

Влади Въргала премина през много трудности със съпругата си. Двамата почти се бяха разделили, когато дойде победата му във „ВИП Брадър“. Оттогава те са неизменно заедно, но изкушенията за актьора са навсякъде.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар