Бащата на Чочо Попйорданов – отново женен и в очакване на дете!

Бащата на Чочо Попйорданов – отново женен и в очакване на дете!
5 (100%) 1 vote

Единственият жив родител на Чочо Попйорданов успя да изгради наново живота си след големите трагедии в него!

Чочо Попйорданов беше изключителен човек. Нестандартен и с невевероятно чувство за хумор. Животът му премина в работа и вечни веселби. Нещо, което може би е наследил от своя баща.

Иван Попйорданов изживя огромни удари от съдбата през последните години. Той загуби последователно съпругата си и сина си, но все пак успя да се вдигне и да продължи живота си.

За това най-много спомогна Диана Андреева. 36-годишната чаровница се оказа човекът, който вдигна 78-годишния бивш директор на БНТ и Киноцентъра на крака.

По последна информация, странната двойка вече е такава и пред закона. Иван и Диана са се венчали в много тесен кръг, тъй като не са искали да вдигат шум около себе си, научи Kliuki.bg.

Бащата на Чочо Попйорданов с новата си жена

Сватбата им трябваше да бъде през пролетта, но според слуховете се е наложило да бъде изтеглена, понеже Диана забременяла. Тя искала да бъде в добро физическо състояние в най-важния ден в живота си и затова веднага минала под венчилото с любимия си.

Междувременно стана ясно, че вдовицата на Чочо Попйорданов е приела най-после връзката на баща му с толкова по-млада жена. Тя обяви публично, че се радва на щастието му, защото той го заслужава.

Не е известно Даниела Мирчева да е присъствала на сватбата на свекъра си, но е слабо вероятно. Сред гостите е имало само най-близки приятели, а самото тържество е било просто лека почерпка след церемонията.

Въпреки че е в доста напреднала вече възраст, Иван Попйорданов не губи своята жизненост. Освен че изгради наново семейство, той все още работи, подвизавайки се в Студия за игрални филми „Бояна“.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар