Браво! Драго Чая възхити България с избора си

Браво! Драго Чая възхити България с избора си
4.7 (93.33%) 3 votes

Драго Чая се оказа доста непродаваем, за разлика от повечето ни звезди!

Драгомир Драганов, когото всички наричат Драго Чая, запази своето достойнство и не се продаде за пари. Тв водещият доказа, че има чувство за дълг, което спазва. Той показа и че не е предател, научи Kliuki.bg.

Оказва се, че Драго е отказал на „ВИП Брадър“ цели три пъти. Той бил канен от продуцентите на риалитито непрестанно от 2014 година насам, ни нито веднъж не приел офертата, пише Pik.bg.

Причината за отказите на Драго Чая била лоялността му към БНТ. Той се чувствал толкова привързан към медията, че не му давало сърце да стане герой в конкурентна телевизия.

Драго Чая не се продава за пари

„Никога не съм работил за огромна заплата и когато ми предложиха такъв голям хонорар, наистина се изкуших. За мен обаче беше по-важно да остана в БНТ, защото на тази телевизия дължа всичко. А и е по-добре да имаш постоянна работа, отколкото да ти паднат накуп едни пари, които ще изхарчиш рано или късно.“ – разправял Драго Чая пред близките си.

Според някои слухове обаче има и друга причина, която притеснявала тв водещият да влезе в Къщата. Тя била свързана с предпочитанията му в леглото. На него му било ясно, че в шоуто ще го разпънат на кръст и целият му живот ще стане обществено достояние, а той винаги е бягал от това.

Въпреки че от години е известно, че Драганов си ляга с мъже, той така и не го призна публично. Дори преди време бе заставен от БНТ да отрече в предаването си „Чай“, че си пада по мъже. Истината обаче вече е ясна за всички, а телевизионерът просто не желае да бъде обсъждан на тази тематика.

Все пак той е отказал от 50 бона нагоре, което е наистина похвално. Драго дава пример на мнозина, че не всичко в живота е пари.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар