Бомба след „ВИП Брадър“: Легна ли Вальо Михов с Рени?

Бомба след „ВИП Брадър“: Легна ли Вальо Михов с Рени?
3.3 (66.67%) 3 votes

Вальо Михов и Рени са изключително близки в последните 2 месеца!

Две от звездите на последния „ВИП Брадър“ са в особена близост след излизането си от Къщата. Вальо Михов и Рени не спират да общуват и да се виждат, което пробуди съмнения за истинските им взаимоотношения, научи Kliuki.bg.

Двамата са посрещнали дори Нова година заедно. Те са били гости на скъп хотел в Банско, където цяла нощ са купонясвали. Тогава обаче надали са имали възможност да преминат по-далеч в отношенията си, тъй като и съпругата на футболния бос е била там.

След като се върнали в София обаче, превицата и 62-годишният бизнесмен са продължили да се чуват всеки ден и да се виждат на уж безобидни кафета. Говори се, че двамата за заформили нещо повече от дружба, но това засега остава непотвърдено.

Вальо Михов и Рени опасно близки след „ВИП Брадър“

Рени демонстрира интерес към Вальо Михов още от началото на „ВИП Брадър“. Тя не спря да го възхвалява в ефира на Нова ТВ и дори го обяви за най-достойния да спечели формата.

Именно белокосият бивш футболист бе в основата и на войната между Рени и Емануела. Последната нападна остро бизнесмена, че я опипва, което породи ненавистта на колежката й. Оттогава двете започнаха да не се разбират.

Твъди се, че Рени се надявала на финансова помощ от страна на Валентин Михов. Тя се сближила с него с цел той да инвестира в нея  и така да възроди кариерата й.

Дали обаче това сближаване е било само приятелско, не се знае още. Предстои да се разбере цялата истина за взаимоотношенията между Вальо и Рени.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар