Ася Капчикова разкри защо се изплю върху принципите си!

Ася Капчикова разкри защо се изплю върху принципите си!
4 (80%) 2 votes

Ася Капчикова изплю камъчето за решението, което я злепостави тотално!

Красивата плеймейтка Ася Капчикова проговори за случилото се с нея. Тя е доста недоволна от факта, че мнозина я упрекват, че си е уголемила гръдта, научи Kliuki.bg.

Припомняме, че действието на бившата фермерка бе възприето от повечето хора като плюене по принципите, тъй като блондинката навсякъде разправяше, че се гордее със своята натуралност и че точно тя й е донесла първото място в „Мис Плеймейт“ миналата година.

Именно критиките накараха Ася Капчикова да избухне във Facebook. Там тя разясни и причините, поради които е взела решението за силикона. Те са свързани изцяло с професионални подбуди и работата й с имплантите Bella gel.

„Имайки предвид че правя свой бранд бельо, на което самата аз съм рекламно лице, мисля, че една жена е длъжна да притежава прекрасни форми, с които да запълва моделите, които ще рекламира.“ – пише Ася Капчикова в социалната мрежа.

Ася Капчикова не се чувства виновна, че плю на принципите си

Така плеймейтката е вече една от многото хубавици, разкрасени със силикон. Тя доказа, че колкото и да претендира за това, че е различна, всъщност е като всички останали.

Говори се, че за решението на Ася повлиял и Криско. Рапърът заряза красавицата по брутален начин и това сринало до известна степен самочувствието й. Тя започнала да се счита за недотам привлекателна и така едното довело до другото.

Ася Капчикова стана първата Мис Плеймейт, която няма силикон. Именно това донесе титлата й тогава, защото журито търсеше нещо различно. Сега обаче нещата се промениха и затова много от хората се чувстват изиграни.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар