Мария Игнатова побесняла, щом видяла Преслава и Рачков заедно! (Всичко за скандала)

Мария Игнатова побесняла, щом видяла Преслава и Рачков заедно! (Всичко за скандала)
5 (100%) 2 votes

Мария Игнатова доста е набрала на Преслава.

Красивата Мария Игнатова се оказа в доста необичайна роля. Тв водещата трябва да пази своя Рачков от набезите на Преслава. Фолк певицата е издебнала комика в роден зимен курорт и веднага се е възползвала от нейната липса до него, узна kliuki.bg.

На изпълнителката на „Водка с утеха“ напоследък не й остава друго, освен да се утешава с чужди мъже. Няколко месеца тя поддържа тайна връзка с колегата си Фики. След куп отричания от нейна страна и нежеланието й да афишират любовта си, синът на Тони Стораро я заряза и го заяви публично. След това Преслава преживя кратка, но бурна афера със Слави Трифонов.

Той също предпочете да мине без излишни скандали и шум около личния си живот и замени певицата с непозната красавица. А сега тя скочи на врата на мъжа на Мария Игнатова, търсейки отчаяно мъжко внимание.  Преслава се засякла с Рачков в хитова кръчма в Банско и двамата се забавлявали до малките часове на нощта.

Изпълнителката, без изненада за никого, била ударила няколко питиета и започнала да се развихря, въпреки че не била на участие, за разлика от актьора и тв водещ. Той на няколко пъти дискретно се опитвал да обясни на подпийналата певица, че не е редно да прекрачва границата на приятелските им отношения. А през цялото време се молел Мария Игнатова да не разбере за свалката от страна на Преслава, за да трябва да дава обяснение после, пише hptarena.net.

Преслава вбеси Мария Игнатова с поведението си

Преслава вбеси Мария Игнатова с поведението си

Все пак вечерта останала без продължение за самотната и отчаяна певица, която за пореден път е сама. Димитър Рачков не посмял да бъде по-директен с Преси, защото по-скоро я съжалил. А щом видяла снимката на двамата, на Мария Игнатова никак не й станало приятно. Но поне е сигурна, че нейният Рачков няма да тръгне да се занимава с нея.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар