Честито! Ники Дойнов се поздрави с най-голямото щастие в живота си

Честито! Ники Дойнов се поздрави с най-голямото щастие в живота си
3.4 (68%) 5 votes

Ники Дойнов е на крилете на щастието, днес е най-хубавият му ден!

Известният новинар на Нова ТВ Ники Дойнов успя да осъществи една от мечтите си. Всъщност той сбъдна най-голямата си мечта, след като най-после стана баща, научи Kliuki.bg.

Журналистът и половинката му Адриана днес по обяд станаха родители на момченце. Бебето е кръстено Марко. Няма проблеми нито за родилката, нито за детето.

Интересен факт е, че Ади е решила да роди по естествен път. Тя е разбила традицията на младите майки напоследък, които не спират да се подлагат на цезарово сечение, за да избегнат болката.

Може би решението на Адриана е било продиктувано от начина на зачеване. Тя е искала поне раждането да бъде естествено, след като забременя по изкуствен начин, чрез ин витро.

Ники Дойнов е на върха на щастието

Ники Дойнов бил на седмото небе. Той се заричал, че ще почерпи всеки един човек в Нова телевизия. Дори вече започнал да изпълнява заръката си, тъй като някои от колегите му дошли в болницата да го поздравят.

Новинарят вече беше изгубил надежда за семейство, тъй като чукна 40-те в самота. Не след дълго обаче срещна Адриана и животът му се подреди. Сега осъществи най-голямата си мечта – да стане родител.

Говори се, че Николай Дойнов е имал проблеми с обвързването и затова толкова късно се е задомил. Всяка негова връзка преди Ади завършвала с пълен провал. Днес обаче щастието го споходи напълно.

Заради щастливото събитие, днес журналистът не се появи на работа и емисията бе водена от негови колеги. Очаква се Ники да си вземе няколко дни отпуск, за да отпразнува както трябва страхотната новина.

Честито на Ники Дойнов и семейството му!


Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар