Михаела Филева още скача като гърмян заек при името Росен Петров!

Михаела Филева още скача като гърмян заек при името Росен Петров!
3.3 (65%) 4 votes

Михаела Филева има ужасни спомени от Росен Петров!

Красавицата на българската поп музика Михаела Филева в момента е вече доста смела и уверена пред камерата, но е имало време, в което е била различна. Това е било в самото начало на самостоятелната й кариера, научи Kliuki.bg.

Оказва се, че Росен Петров е човекът, от когото певицата има най-лоши спомени в зората на своя професионален музикален път. Тогава той е бил доста зле настроен към нея по време на интервю.

„Преди години, когато бях в самото начало на кариерата ми, представях „Опасно близки“ в едно предаване и водещият беше доста недоброжелателен към мен. Аз обаче така и не усетих, продължих да си отговарям нормално.“ – спомня си днес гостуването си в „Нека говорят“ Михаела Филева.

Михаела Филева има лоши спомени от Росен Петров

Сега Мишето действително е по-различен човек. Почти няма помен от онова момиче, което със свито сърце подхождаше към всичко. Певицата към днешна дата е много по-уверена в себе си.

Това, разбира се, се видя ясно в „България търси талант“. Там тя бе жури преди повече от половин година и остави противоречиви впечатления. Едни я обикнаха още повече, но други не успяха да възприемат нейната прямота.

Припомняме, че Михаела Филева започна звездния си път от X Factor. Преди повече от 5 години тя стъпи на сцената на това шоу и остана завинаги в полезрението на всички българи. По онова време хубавицата беше студентка в Музикалната академия.

„Бях свита, не обичах да изпъквам. Днес съм малко по-отворена, но все още не се възприемам за звезда.“ – твърди Михаела Филева.


Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар