Трансформациите на Йоана Буковска-Давидова през годините. Помним актрисата от станалия скандален сериал "Дунав мост" от началото на демокрацията у нас.

След любовта и с Чочо Попйорданов останаха множество противоречиви коментари за актрисата и за ролите й. Самата Йоана Буковска е споделяла в телевизионните си интервюта, че е била много млада, когато около нея започна да се шуми и тя стана известна с тази своя първа роля. Отдавна Йоана се е разделила с онзи образ, но мнозина още я свързват с героинята й, макар Буковска да претърпя голяма промяна в поведението и ролите си на сцената. Чак до днес, когато Йоана Буковска спечели с участието си в сериала "Откраднат живот" и тази нейна роля промени цялостното впечатление за актрисата. Един силен, ярък образ, край с миловидното излъчване и Йоана Буковска, която все приемаха като момиченце, а не като зряла и успешна актриса. [caption id="attachment_378222" align="aligncenter" width="300"]Трансформациите на Йоана Буковска-Давидова Йоана Буковска от незряла девойка до зашеметяващи роли[/caption]

Определено след брака и раждането на близнаците Йоана се превърна в една много по-сериозна жена.

Тя доби опит и самочувствие, с които да може сама да подбира ролите си, а не да се хваща за случайни роли. Освен киното, тя направи и редица добри образи в театъра, където е силата й, например изигра Жулиета в постановката "Ромео и Жулиета". "Откраднат живот" и Виолета Захариева преобърнаха представите за театралните възможност на Йоана. Тя определено се отдаде изцяло на ролята си и зрителите оцениха един от най-добре представените характери в кино сюжета за лекарите, коментираме от изданието за светски новини и събития - "Клюки.бг". [caption id="attachment_378223" align="aligncenter" width="300"]Трансформациите на Йоана Буковска-Давидова - Снимка 2 Развитието на Йоана в киното и театъра е впечатляващо[/caption] Желаем на светлооката Йоана Буковска още много така успешни роли, защото ние обичаме да я гледаме с добра игра и настроение, което тя винаги има, една непоколебима и решителна натура.