Български замък на 4-то място в Европа

Български замък на 4-то място в Европа
5 (100%) 4 votes

Български замък в с. Равадиново на 4-то място в Европа, класация постави наша родна забележителност сред водещите на Стария континент.

Миналата година замъкът в село Равадиново и собственикът му получиха миналото лято престижното отличие за своите достижения в туризма и популяризирането на тази красива забележителност.

Съчетание на стил и много природни красоти

Реновираният исторически паметник е край Созопол и има вход около десет лева, ако има заинтересовани от посещение там. Определено тази красива местност и сграда наречена „Влюбен във вятъра“ са прекрасни за посещение.

Красота, стил, нежност сред природата, така можем да опишем поставения на 4-то място приказен кът от нашата страна. Преди него са само замъци в Португалия, Испания, Германия.

За туристите е предвидена обиколка, има място на хапване и кафе, снимки и тишина в спокойната атмосфера на миналите векове. Собственикът на замъка го превръща във водеща забележителност в региона и за страната ни.

Изглед от прекрасното село Равадиново

 

Местните се гордеят с постиженията, а красотата на „Влюбен във вятъра“ е пословична, пишат от „Економик“ и в-к „Стандарт“.

Пожелаваме на всички, които не са го посетили все още да го сторят скоро, да си подарят малко отдих и време за почивка и култура в същото време.

Малко са местата у нас, а и по света, където човек може да види толкова много прекрасни гледки на едно място.

Приказни гледки от Южната част от България

За нас, разбира се, от изданието „Клюки.бг“ е чест и предизвикателство да разкажем за село Равадиново и облика му, желаем само повече красоти от нашата страна да са така известни.

А и особено много се радваме, че България става известна с такива неща, а не с по-маловажни и злепоставящи личности и хора.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар