Стефан Софиянски: Чак сега започвам да се отърсвам от трагедията

Стефан Софиянски: Чак сега започвам да се отърсвам от трагедията
Гласувайте за статията

Стефан Софиянски вече преодолява жестоката съдба, която му се случи!

Бившият кмет на столицата Стефан Софиянски от година насам беше съсипан, но вече идва на себе си. Някогашният седесар днес вече е щастлив, защото дъщеря му Елена роди здраво бебе, а само преди 14 месеца той беше напълно сломен от смъртта на внучето си Камен, припомня Kliuki.bg.

„Най-трудният момент за цялото ни семейство беше загубата на Камен, но Елена отново роди и малкият Антон ни помага да преодолеем тази загуба. Най-после сме истински щастливи.“ – споделя Стефан Софиянски.

Припомняме, че Камен почина едва на 5 месеца. Той се спомина вследствие на мозъчен аневризъм, който е нямало как да бъде засечен от лекарите.

Стефан Софиянски преодоля трагедията си

Дъщерята на бившия кмет – Елена, която е най-голямата от щерките му, обаче продължи напред с мъжа си и роди ново бебе. Антон е вече на 2 месеца и продължава да се развива успешно. Все пак страхът на родителите все още не е отминал, понеже на тази възраст и при Камен всичко беше наред.

Стефан Софиянски вече има един куп внучета. И трите му щерки го зарадваха с наследници, но това не може да заличи с лека ръка мъката по Камен. Разбира се, тази трагедия остава вечна, но важното е, че Елена успя да се възстанови и веднага след това да зачене и роди.

Всички познати на Стефан Софиянски твърдят, че след раждането на Антон, той е много по-смирен и излъчва спокойствие.

„Той е идеалният дядо. Успя да постигне вътрешен мир, след като се случи трагедията. Сега е отново щастлив и това се вижда.“ – смятат близките на Софиянски.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар